Bent u (tijdelijk) niet in in staat om uzelf te verzorgen en kunnen uw familieleden of buren u ook niet voldoende helpen?

Onze verzorgenden kan dan ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld het wassen, aan- en uitkleden en uw ontbijt. Zij zorgen er ook voor dat u uw medicijnen op tijd neemt of helpen u bij het aan- en uitrekken van steunkousen.

Onze verzorging aan u wordt met uzelf doorgenomen en ook altijd afgestemd met uw huisarts. Verpleging door uw ziekte of na een ziekenhuisopname kan het zijn dat u verpleegkundige hulp nodig heeft. Verpleging is een gespecialiseerde vorm van zorg die aansluit op de medische zorg. Onze bevoegde en bekwame verpleegkundigen ( BIG geregistreerd) en ziekenverzorgenden kunnen worden ingezet voor wondbehandeling, het toedienen van medicijnen, katheteriseren, stoma zorg of andere verpleegkundige handelingen. Tevens krijgt u voorlichting en advies over uw ziekte of behandeling. Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar!

Zorghulpverleners van stichting Beatrice Care zullen discreet, professioneel en zorgvuldig in deze laatste levensperiode, de zieke begeleiden. Wij komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek om uw specifieke wensen te bespreken en u beter te leren kennen. Met uw wensen gaan we aan de slag en kunnen we zoeken naar geschikte zorghulpverleners. Stichting Beatrice Care zoekt net zolang tot er een zorghulpverlener, of een team van zorghulpverleners is gevonden, waar u zich prettig bij voelt.